joi, 22 august 2013

Daca fiecare persoana ar planta cate un copac sau pentru fiecare copil s-ar pune cate un copac am avea mai mult Oxigen

In aceasta perioada avem disponibili un nr de 2000 de plante Paulownia Elongata, copacul cu crestere rapida, este unul din singurii pomi care in 3-5 ani ajunge la maturitate diametru 25-30 cm si o inaltime de 12-15 m.
 Acest material saditor este recomandat si pentru gradinite cat si pentru zonele verzi din jurul blocurilor sau al caselor.
Unele din beneficiile pe care le are acest copac sunt:
 - Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume: 15 metri in 3 - 5 ani, in conditii de ingrijire corecta. In doar 9 ani poate atinge inaltimea maxima! Este un fapt cunoscut ca arborele poate ajunge la stadiul de maturitate pe deplin in doar 8-10 ani si poate produce pana la 1 metru cub de cherestea in acest timp.
 - Se regenereaza rapid, de aici si supranumele de copacul pasarii Pheonix. Aceasta inseamna ca se pot recolta minimum 3 si maximum 5 rotatii de crestere a lemnului fara a fi nevoie de replantare.
- Lemnul sau este de esenta dura, cu aspect frumos, curat, neted, fara noduri. Paulownia este ideal pentru confectionarea de mobila, cherestea si nu numai. Lemn de granulatie foarte fina, Paulownia se dovedeste extrem de potrivit pentru constructia prefabricatelor, paletelor, panourilor de constructie, mobilierului casnic pentru placarea unor cladiri sau mijloace de transport si agrement, cum ar fi avioane, barci usoare, rulote etc.
- Lemnul prezinta un grad ridicat de prelucrabilitate.
- Paulownia este cu 30% mai usor decat orice alt lemn de esenta tare, de doua ori mai usor decat stejarul, spre exemplu. Cunoscut si sub numele de „aluminiul din lemn” , este valorificat pe piata lemnului de lux, pentru iahturi, avioane usoare, instrumente muzicale si mobila scum pa.
-Valoarea comerciala a lemnului de Paulownia se apropie de cea a nucului.
-Lemnul de Paulownia are un grad de umiditate foarte redus, calitate care determina uscarea sa rapida in aer liber i n cca. 30-60 de zile.
-Este un foarte bun izolant termic
-Absoarbe de 10 ori mai mult CO2 in comparatie cu alti arbori
-Alunga tantarii si insectele datorita polenului si mirosului florilor sale Detalii: Inaltime maxima: pana la 12-15 metri Coronament maxim:pana la 8 metri Crestere per an: aproximativ 3-5 metri Soare: partial / din plin Flori: Primavara / Vara Radacina: PIVOTANTA Spatiu necesar: 6-7 metri. Perioada de maturizare: 5 ani Mirosul florilor: tip Levantica Expunere la boli sau daunatori: Inexistenta. Rezista perfect Adaptabilitate: Excelenta, la aproape orice tip de sol (mai putin nisip integral sau argila) Toleranta la seceta: DA Fructe: DA. Si Comestibile, tip castana.
 Puteti achizitiona si cantitati mai mici de 1-20 bucati fara nici un fel de probelma.
Ofertele noastre sunt urmatoarele si fara EGAL: Plantele au 30-40 CM - aproape lemnificati
 1. La fiecate 10 plante achizitionate primiti bonus 200 seminte, iar la 500 plante 10.000 seminte la un pret de 15 lei / bucata
2. Fara seminte sub forma urmatoare: 1-99 buc - pret 15 lei/ buc
100-199 buc - pret 12 lei/ buc
200-299 buc - pret 11 lei/ buc
300-499 buc - pret 10 lei/ buc
500-1000 buc - 9 lei/ buc
3. La 15 lei buc avem:
100 buc + 25 cadou
200 buc + 55 cadou
300 buc + 80 cadou
400 buc + 125 cadou (La fiecare 100 plante 25 cadou)
4. Plante de 40-60 cm la 30 lei bucati
Fiind Producatori dorim sa fim multumiti TOTI !!!
Oferta este valabila in aceasta luna in limita stocului disponibil! Daca fiecare persoana ar planta cate un copac sau pentru fiecare copil s-ar pune cate un copac am avea mai mult Oxigen -Absoarbe de 10 ori mai mult CO2 in comparatie cu alti arbori Livrare In Bucuresti - Ilfov si Pitesti personala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu